Pole pozíció

Pole pozíció

És a piros lámpák kialszanak...

2014. november 30. - Safi882

start-melb-2014-1.jpg

Ezennel útjára indul a blogom, melyben a Formula 1-ben történtekről alkotok szubjektív véleményt posztról posztra. 

Mielőtt megpróbálnék egy jó rajtot venni, bemutatom magam pár szóban. A történet valahol az 1990-es évek elején, közepén kezdődött, amikor egy kis srác ottragadt a televízió előtt és egycsapásra megszerette a sportágat. Volt alkalma olyan futamokat látni, melyeken még Senna is versenyzett, később pedig a Michael Schumacher korszakban nőtt fel. Ez a kis srác én voltam gyerekként.

És hogy milyen vagyok ma? Az egyetlen, ami biztos, hogy jó pár évvel öregebb. Viszont mi sem bizonyítja jobban, hogy nem változtam meg teljesen, mint hogy a mesterképzéses diplomámra egy a nők és a Formula 1 kapcsolatát feszegető dolgozattal pályázok. Ez a blog azért is indul, mert kicsit sajnálom, hogy az elmúlt körülbelül 20 év gondolataiból sok elveszett.

A blog témájával kapcsolatban az alapkoncepció az, hogy a mindennapok híreit, történéseit kommentálom egy-egy posztban. Az elképzelésem az, hogy hetente párszor írok majd bejegyzéseket, de idővel majd ez is kialakul. A blogot elsősorban a saját kedvemért vezetem, de minden olvasónak nagyon örülök.

Előre hát, kezdődjön a virtuális száguldás!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://polepozicio.blog.hu/api/trackback/id/tr706940249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása